Om

U.S. Dream Cars

Få finansieret din bil

Hvem er vi:

US Dream Cars er forhandler af amerikanerbiler.
Vi er i en konstant positiv udvikling, og vores første prioritet er glade og tilfredse kunder. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Vi er stærkt fokuseret på at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler deres biler hos US Dream Cars.

Det vigtigste for os er derfor, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første håndtryk, til I kører herfra i jeres nye bil. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i kun at tilbyde kvalitetsbiler fra USA.

U.S. Dream Cars

VORES BAGGRUND

US Dream Cars er forhandler af både nye og gamle amerikanerbiler. Vi er i en konstant, positiv udvikling og vores første prioritet er glade og tilfredse kunder. Vi er med tiden blevet specialiseret i at finde din drømmebil til dig i USA. Vi står for hele processen og levere din bil klar på plader. KLIK HER og læs mere om bestilling af bil fra USA.

Siden opstart har vi allerede betjent en række glade og tilfredse kunder, som kun har været positive overfor vores amerikanerbiler. Der er allerede samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig ‘unge’ og fyldt med gå-på-mod.

Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Her på siden har vi valgt at give dig et overblik over, hvilke biler vi har til salg og hvilke der er på vej hjem. Alle biler har vi personligt udvalgt og afprøvet i USA, inden hjemtransport til Danmark.

Ønsker du en uforpligtende snak og få et prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” KLIK HER og vi vil hurtigst muligt vende tilbage til dig.

MISSION & VISION

Vi har siden opstart specialiseret os i køb og salg af amerikanske biler. Vores primære ekspertiseområder ligger i salg af nye og ældre amerikanske biler importeret fra USA. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler deres biler hos US Dream Cars.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første håndtryk til I kører herfra i jeres nye bil. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i kun at tilbyde kvalitets biler fra USA.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores virksomhed og biler, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på telefon/email, men du er også meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe, se vores biler, eller drøfte hvordan vi finder netop din amerikanske drømmebil.

Vi ses hos Usdreamcars i Viborg

DANMARKS NOK BILLIGSTE RESERVEDELE

Find os

US Dream Cars
Mariendalsvej 2B,
8800 Viborg,
Danmark

Kontakt os

Tlf: +45 31 12 39 34
Mobil: +45 31 57 39 34
info@usdreamcars.dk
CVR: 40619933

Åbningstider:

 • Man-Tors:
   

  09:00-16:00 eller efter aftale

 • Fredag:
   

  09:00-14.00 eller efter aftale

 • Lør & Søn:
   

  Åben efter aftale
  Udenfor normale åbningstider kan du ringe på +45 31 57 39 34

U.S. Dream Cars — Følg os på facebook